Mevcut Konum: Ana Sayfa> Favoriler

Favoriler

FACEBOOK HESABI BAĞLAMA VE FLASH PLAYER HAKKINDA AÇIKLAMALAR

09.28.2020 12:42:01

Adobe, IE, Chorme ve diğer tarayıcılar 1 Ocak 2021'den itibaren bu yılın sonunda Flash Player'ı desteklemeyi bırakacağından dolayı, Facebook'ta Flash kullanan tüm çevrimiçi oyunlar 2021’de artık oynanamayacaktır. Bu sebepten dolayı hesap bilgilerinizin kaybolmaması için facebook uygulamasını kullanan Legend Online Reborn oyuncularının Legend Online Reborn'un resmi web sitesi üzerinden facebook hesabını bir an önce bağlamasını ve Legend Online Reborn’a giriş yapmak için resmi web sitesini kullanmasını içtenlikle tavsiye ediyoruz.

 

Facebook hesabının Legend Online Reborn resmi web sitesine bağlayarak giriş yapma yolu aşağıdaki gibidir:

1. Önce Legend Online Reborn resmi web sitesine giriş yapınız:  https://lortr.oasgames.com/

2. Site üzerindeki facebook ile giriş ikonuna tıklayın:



3. Facebook hesabınıza giriş yapmak için yetki verin:



 

4. Facebook hesabı ile girdikten sonra kullanıcı merkezine ilerlemek için görünen hesabınızın üzerine tıklayın:



5. Resmi siteye hesabınızı bağlayın:


 

 

6. Site üzerinden giriş yaparken kullanmak için mail ve şifrenizi girin:


 

1 Ocak 2021'den itibaren, web tarayıcıları artık Flash oyunları desteklemeyecektir. Bunun çözüm yolu olarak oyuna normal şekilde giriş yapabilmeniz için oyunun hızlı giriş eklentisini kullanmanız gerekmektedir. Mevcut hızlı girişi resmi web sitesinden indirip denemeye başlayabilirsiniz.  


Oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için, teknik ekibimiz tarafından daha istikrarlı ve daha hızlı oyuna giriş yapabilen yeni hızlı giriş sürümünü geliştirlmektedir. Yeni hızlı giriş eklentimiz kısa bir süre içerisinde tamamlanarak sizlere sunuculacaktır. Yeni hızlı giriş tamamlandıktan sonra resmi site üzerinden eski ve yeni sürüm hızlı giriş olarak 2 çeşit sizlere sunulacaktır.

Flash devre dışı bırakıldıktan sonra her iki hızlı girişten de oyuna normal şekilde giriş yapılabilecektir.

Yıllar boyunca Legend Online Reborn’a verdiğiniz destek için tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz, sizlere yüksek kaliteli oyunlar ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.